Spelningar 2022

Spelningar 2019

         Storbandets Julkonsert 7 Dec BryggarenKonsert den 24/3 kl 1600 Västerviks teater & konferens

  Nu har vi nöjet att presentera en konsert som vi den här gången gör tillsammans med 
Claes Janson. Han kommer att framföra låtar ur Ray Charles och Povel Ramels repertoar

Spelningar 2018

Västerviks Storband bjuder för första gången på ett julevenemang. Tillsammans med vår vokalist Ingrid Lindebratt och några lokal gäster bjuder vi på en blandning av julmelodier i härliga storbandsarrangemang

                                               Spelningar 2016

 

Storbandet Palladium 16 Nov 2016.
 

Nu har vi glädjen att presentera att det är dags för storbandskonsert.
Onsdagen den 16 november kl.19.30 kommer vi den här gången att ha konsert på nattklubben Palladium. Möjlighet finns att förboka en räkmacka och dryck på telenr 072-7237872 till priset 270 kr (Begränsat antal platser). Bara inträde är 150 kr. Vi kommer den här gången spela en blandad repertoar med äldre och nyare musik. Givetvis är vår sångerska Ingrid Lindebratt med som vanligt.
Tag chansen att lyssna på härlig storbandsmusik i en ny miljö.


 

23 Sept 19:30  Kulturskolans aula Vimmerby Västerviks Storband och Ingrid Lindebratt.
 

                                                                                                                                                                                                                                                 LÖRDAG 12 MARS  kl:1600 på Bryggaren.Konsert med
:Babben Larsson,Västerviks Storband, Ingrid Lidebratt  sång.
 Dirigent : Mats Hålling.

Vinterkonsert med Västerviks Storband

Under senare år har Västerviks Storband samarbetat med kända proffsmusiker på riksplanet. Ni minns kanske konserterna med gitarristen Janne Schaffer, trumpetaren och storbandsledaren Peter Asplund samt sångaren och entertainern Erik Gullbransson, som tillsammans med Storbandet gjorde ett program om och kring Östen Warnerbring .

Den traditionella vinterkonserten i år blir helt i Storbandets egen regi, utan inbjudna gäster. Bandets egna musiker står för alla solistinsatser, och sångsolist är som vanligt Ingrid Lindebratt.

För något år sedan gjorde Västerviks Storbandet en så kallad nostalgikonsert med melodier, låtar och arrangemang, som alla kunde känna igen. Årets konsert, som går av stapeln lördagen den 15 mars, bygger lite på samma tanke, nämligen att den musik storbandet framför skall vara bekant sen tidigare, och att publiken ska få uppleva igenkännandets glädje. För att den yngre publiken också ska känna igen sig, finns nu även musik av senare datum på repertoaren. Naturligtvis har även de modernare tongångarna stöpts i jazzmusikalisk form. Konserten har därför fått arbetsnamnet Lite gammalt, lite nytt och vi hoppas att det ska kunna tillfredställa både den äldre och den yngre delen av publiken.


Traditionsenligt ges konserten i Bryggaren, lördagen den 15 mars kl 16.00, och vi ser fram emot en trevlig vintereftermiddag.

Välkomna!

Lars Norström

ordförande